Over ons

Keurslager Tamara

Keurslager Tamara uit Sint-Lenaarts heeft het statuut van keurslager. Je vindt er elke dag de fijnste vleeswaren. Wij selecteren onze producten op de beste kwaliteit en versheid.
Contacteer ons

Over Keurslager Tamara

Keurslager Tamara neemt u graag mee op culinaire ontdekkingstocht met wekelijks tal van nieuwe bereidingen en specialiteiten.

Wij hanteren bij het uitkiezen van onze leveranciers de strengste selectiecriteria. Enkel op deze manier en door onze jarenlange ervaring en professionele contacten kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden inzake vers vlees.
Of het nu gaat om een sappig en mals koteletje, een lekker stukje voor de barbecue, of een à la minute gesneden carpaccio. Wij garanderen u een topproduct! Komt u nu voor een eenvoudige “klassieker” of voor één van onze nieuwigheden, kwaliteit en ambacht staat steeds voorop. Die betaalbare Kwaliteit vindt u bij Keurslager Tamara. Wij hopen u straks met veel “goesting” te mogen ontvangen.

Onze visie

Bij ons bent u geen nummer, maar een unieke klant. Samen met ons ervaren team staan we in voor een professionele service en zijn we altijd bereid om advies te geven indien gewenst.

Elk stukje vlees heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen specifieke bestemming.
Daarbij werken we volgens de regels van de slagerskunst, waardoor de ware smaak van elk stukje vlees maximaal tot zijn recht komt. Bewaarmiddelen, smaakversterkers of industriële vleestrucs komen er bij ons niet aan te pas.

Onze kwaliteit, met liefde bereid: dat proef je op je bord.

Wat is een keurslager?

Als echte fijnproever wist u het wellicht al langer: een Keurslager is meer dan zomaar een slager en dat merkt u aan alles. Kwaliteit, versheid én hygiëne: dat is waar het bij uw Keurslager in de eerste plaats om draait. Elke dag opnieuw.
 
Winkelinrichting, productpresentatie, persoonlijke bediening, ... Dag in, dag uit bewijzen de meer dan 200 Keurslagers in ons land hun vakmanschap. Én hun creativiteit. Want bij hen kiest u uiteraard uit het grootste assortiment.
Voor uw Keurslager is pure topkwaliteit vanzelfsprekend. Altijd voldoet hij aan de strengste kwaliteitseisen. Verplicht, want op elk moment van de dag kan uw Keurslager adviseurs van de Belgische Keurslagers over de vloer krijgen. Volledig onafhankelijk inspecteren zij de zaak van uw Keurslager op meer dan 200 punten. Aanbiedingen en assortiment, presentatie en sfeer, versheid en kwaliteit... op de meest uiteenlopende punten wordt uw Keurslager beoordeeld.
Daarnaast geniet u bij uw Keurslager de service die u verdient. Bij de beste producten hoort de grootste klantvriendelijkheid. Bovendien gaan onze medewerkers na of uw Keurslager zijn producten tegen de vereiste temperatuur bewaart. Essentieel voor de kwaliteit van zijn aanbod. En de hygiëne bij uw Keurslager… dat is voor onze controleurs absolute topprioriteit. Winkel, werkplaats, koelruimtes, diepvriezers: overal moet hygiëne strikt worden gerespecteerd.
Wil uw Keurslager zijn Keurslager logo behouden, dan is een ‘goed rapport’ van onze controleurs de vereiste. Slechts wanneer hij aan alle normen voldoet, mag uw Keurslager het befaamde logo dragen. De kroon op zijn werk! En voor u de garantie voor de allerbeste kwaliteit.

Keurslager Tamara

Dorpsstraat 68
2960 Sint-Lenaarts

E-mail
info@keurslagertamara.be

Telefoon
03 313 84 27
BTW: BE0892.679.617

Openingsuren

Maandag08:00 - 12:30 & 13:30 - 18:00
Dinsdag08:00 - 12:30 & 13:30 - 18:00
Woensdag08:00 - 12:30 & 13:30 - 18:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag08:00 - 12:30 & 13:30 - 18:00
Zaterdag07:30 - 16:00
Zondag Gesloten